Het ebook gratis downloaden

Het ebook van Ik kan er nét niet bij is op deze website gratis te downloaden. Klik op de knop hieronder en vul je e-mailadres in. Je ontvangt de downloadlink binnen enkele minuten in je mailbox. Check je spamfolder mocht je niets hebben ontvangen. Hier lees je de voorwaarden en hier de reden.

NU DOWNLOADEN

Stuur een downloadlink naar:

Ik bevestig dat ik de voorwaarden goed heb gelezen. Met het downloaden accepteer ik de voorwaarden.

Het verhaal van een vader en zijn bijzondere tweeling

IK KAN ER NÉT NIET BIJ

Elke strohalm is er één. Elke strohalm is van ons.

Sander is de vader van Willem en Maurits. De een werd geboren met een zware hersenbeschadiging, de ander heeft autisme. In Ik kan er nét niet bij vertelt hij het aangrijpende verhaal van zijn eerste jaren als vader van deze bijzondere tweeling.

Hij schrijft openhartig over zijn persoonlijke ontdekkingstocht naar het vaderschap, over de tegenslagen die het gezin treffen, maar ook over de blijdschap als een van de jongens een mijlpaal bereikt, over hoe ze knokken en relativeren en bovenal hoop houden.

Ik kan er nét niet bij is een ontroerend, maar vooral hoopvol en humoristisch boek.

Ik kan er nét niet bij verscheen bij HarperCollins Holland (2017) en bij Uitgeverij Brandt (2020).
Het luisterboek werd ingesproken door Rik van de Westelaken.

‘Een meeslepend verhaal over hoe het leven nooit gaat als je verwacht. Over vallen, opstaan en de kracht van acceptatie en liefde. Het heeft me echt geraakt.’
Rik van de Westelaken

‘Een ontroerend mooi, kwetsbaar, goudeerlijk, soms verdrietig maar ook vaak enorm grappig boek over leven met niet één, maar twee kinderen met een anders lopend pad. Het boek is eigenlijk als het leven zelf.​’
Gitta Veraart

‘Prachtig. Maar het is vreselijk om dit mooi te vinden.’ 
Thomas Acda